Drupal website voor Alfen BV

Alfen is een producent van elektrische goederen en het middelpunt in het binnen- én buitenlandse elektriciteitsnet. De transformatorstations van Alfen voorzien miljoenen huishoudens en bedrijven van energie en met de oplaadpunten worden dagelijks vele duizenden elektrische auto’s opgeladen. Cipix heeft de website voor Alfen ontwikkeld op basis van Drupal CMS.

Focus op informatiebehoefte doelgroepen

Om de gebruikersgroepen optimaal te bedienen is goed nagedacht over de informatiebehoeften. Resultaat is een website die via twee uitgangspunten de content aanbiedt: vanuit de expertise en vanuit de markt. Dankzij gebruik van taxonomieën worden er onderlinge relaties tussen de content gelegd. Zo wordt de bezoeker die vanuit een markt naar informatie zoekt ook geattendeerd op de verschillende expertises die relevant zijn voor die markt.

Het projectenoverzicht benadrukt de veelzijdigheid van Alfen. Ook vanuit dat deel van de website kan de bezoeker dankzij de filtermogelijkheid snel een selectie maken. 

Koppeling met recruitment software

Alfen is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers en de website speelt daarin een belangrijke rol. 

De vacatures worden overzichtelijk getoond het online formulier – of koppeling met het LinkedIn profiel- maakt het solliciteren nog eenvoudiger. Die online sollicitaties kunnen super efficiënt behandeld worden omdat de website is gekoppeld aan recruitment software.

 

Website is gerealiseerd met Drupal CMS

Dit project is gerealiseerd in samenwerking met LAIK Digital Designers, zij zijn verantwoordelijk voor het concept en de vormgeving. Cipix vertaalde de ontwerpen naar een tweetalige, responsive website op basis van Drupal CMS.

Bekijk het project: alfen.com

Interesse?