Drupal website voor Baas BV

Baas verzorgt zowel ondergrondse infrastructuren als bovengrondse netwerken en inpandige installaties. Het bedrijf telt meer dan 600 medewerkers die verspreid over 11 vestigingen door het hele land werken. Cipix realiseerde een website die het merk Baas promoot en potentiele medewerkers en klanten aanzet tot actie. 

Webdesign is geen decoratie

Webdesign is veel meer dan een mooi plaatje. In een kwalitatief webdesign zijn de positie van elementen, de vormen en kleuren met een doel gekozen. In deze website helpt het design om te vertellen wie Baas is en wat ze doen. Het maakt in een oogopslag duidelijk waarom een potentiele medewerkers of potentiele klant moet kiezen voor de organisatie. 

Integratie recruitment software

Voor het aantrekken van nieuwe medewerkers is een apart hoofdmenu onderdeel gereserveerd. De website biedt handige filters op alle openstaande vacatures zodat bezoekers snel een selectie kunnen maken. Met 1 klik op de knop in de vacature wordt een koppeling gemaakt met het recruitment systeem zodat de sollicitatie ook direct bij de HRM medewerkers bekend is. 

Baas in de buurt: ontdek meer over een project in jouw omgeving 

Baas ontzorgt ook online. Kom je onderweg een project tegen waar je meer over wilt weten? Via een de projectenkaart vindt je ook op je mobiele telefoon snel meer informatie. 

Powered by Drupal CMS

De responsive website is gebaseerd op Drupal content management systeem, versie 8. Het CMS heeft een intuïtieve interface waardoor de medewerkers eenvoudig aanpassingen door kunnen voeren. 

Bekijk het project: baasbv.nl

Interesse?