Drupal website voor MDF training en consultancy

MDF Training en advies heeft wereldwijd 10 kantoren en is gericht op het versterken van mensen en het creëren van impact. Dat laatste aspect hebben we samen met designbureau NoSuchCompany doorvertaald naar een nieuwe website.  

Gebruiksvriendelijk en duidelijk

Met klanten in Azië, Afrika en Europa is het een extra uitdaging om een goede manier te vinden om content te presenteren aan verschillende groepen gebruikers. De homepage is daarom voorzien van duidelijke ingangen die vanuit de behoefte aanspreken. Gecombineerd met een heldere navigatie zorgt dit voor een gebruiksvriendelijke website.

Slimme relaties tussen pagina's 

Om te zorgen dat de bezoekers geen informatie missen zijn er slimme relaties tussen de pagina's mogelijk. Zo wordt in een case pagina gewezen op de bijpassende training, de specifieke docenten en contactpersonen voor meer informatie.  
Het beheer hiervan hebben we natuurlijk eenvoudig gemaakt want de mensen van MDF willen zich vooral bezig houden met hun kernactiviteit. Via vinkvakjes geeft de beheerder aan welke pagina's hij wil verbinden, met één muisklik geregeld dus.

Tijdwinst dankzij maatwerkformulieren

Cursisten kunnen zich online aanmelden. Via een uitgekiend maatwerkformulier wordt alle benodigde informatie gevraagd én wordt de aanvraag direct naar het juiste kantoor gezonden. Dat scheelt tijd en voorkomt fouten.

Responsive Drupal website

De website is responsive zodat deze zich automatisch aan het apparaat waarmee de bezoeker de website opent aanpast. Dit levert op allerlei apparaten een prettige gebruikerservaring op. 

Train de trainer, opfriscursus voor de CMS beheerder

Meestal geven zíj de training maar de MDF medewerkers zijn ook welkom als cursist bij Cipix. Als onderdeel van onze Drupal softwareservice bieden we ze namelijk iedere maand de gelegenheid om de Drupal CMS kennis aan te scherpen. 

Bekijk het project: mdf website

Interesse?