Internetbureau Rotterdam

Cipix internetbureau ontwikkelt websites waarmee resultaten bereikt worden. Onze oplossingen zorgen onder meer voor informatievoorziening, het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het faciliteren van kennisdeling. 

We richten ons op de ontwikkeling van kennisintensieve en corporate websites voor ondernemingen, non-profit- en overheidsorganisaties.

Dagelijks vertrouwen meer dan 100 organisaties op de diensten van Cipix. Ons kantoor staat in Rotterdam, onze klanten bevinden zich in heel Nederland. En daarbuiten.

Kernwaarden

We vinden het belangrijk dat je weet met wie je zaken doet en waar we voor staan. Cipix werkt vanuit een aantal kernwaarden en die vertellen je wie we zijn. Deze waarden zijn het uitgangspunt voor ons handelen en de leidraad bij alle beslissingen die we nemen. 

  • Denk als een klant
  • Doe wat je belooft
  • Wat we doen, doen we goed
  • Werk snel maar haast je niet
  • Inhoud eerst

Persoonlijk en gericht op de lange termijn

Vanaf het eerste contact zijn we gericht op het aangaan van een lange termijn relatie. We kijken bij onze klanten naar de organisatie en de markt waarin zij opereren, maar vooral ook naar de mensen die er werken. We geloven in een persoonlijke aanpak en zijn altijd op zoek naar manieren om de verwachtingen te overtreffen.

Klantwaardering Cipix internetbureau Rotterdam

Dat wordt gewaardeerd door onze klanten, bij projectevaluaties ontvangen we een gemiddelde waardering van 8,6.

Ervaren internetprofessionals en Drupal specialist

Ons team heeft ervaring met uiteenlopende website projecten en beschikt gezamenlijk over meer dan 100 jaar internet ervaring. 

We geloven dat een sterke technische basis essentieel is voor een succesvolle website. Door de juiste inzet van techniek en functionaliteiten staat de ervaring van de website gebruiker centraal en wordt de technologie die erachter zit onzichtbaar. Daarom maken we websites op basis van het Drupal content management systeem. Cipix is Drupal specialist en lid van de Drupal Association

Award winning

Cipix zet de mogelijkheden van Drupal graag in voor websites die echt waarde toevoegen. Die inzet wordt gewaardeerd en beloond: 

Cipix internetbureau Rotterdam biedt:

  • Zekerheid. We werken met fixed budget & fixed planning afspraken. Geen verrassingen als het om tijd of geld gaat. Gegarandeerd.
  • Transparantie. Een gedetailleerde begroting, planning en voortgangsrapportages.
  • Efficiency. We werken in projectteams en de teamleden zijn direct te benaderen. Geen ticketsysteem maar een directe en persoonlijke respons.
  • Ervaring. Maak gebruik van onze technische specialisten die verantwoordelijk zijn voor meer dan 100 Drupal implementaties.

Interesse?