Website Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt de regio en de Brainport met Europa en de rest van de wereld. Met meer dan 4 miljoen passagiers in 2015 is het de grootste regionale luchthaven van Nederland. Vanaf Eindhoven wordt er naar 75 bestemmingen gevlogen.

Focus van de website is het informeren van reizigers op verschillende momenten van de reis en dat is bereikt door de website te koppelen met verschillende externe systemen. Dat begint bij het zoeken van een bestemming door een koppeling met een online reisbureau. In de voorbereiding kan je via de website een parkeerplaats voor de auto reserveren. Op de dag van vertrek zie je direct online of je vliegtuig op tijd vertrekt.

Cipix vertaalde de ontwerpen naar een responsive website op basis van Drupal CMS. Dit Drupal platform maakt het mogelijk om verschillende systemen en databases aan te sluiten op de website. Die integratie zorgt ervoor dat de website hét startpunt van de reis is voor miljoenen passagiers.

Drupal zorgt er ook dat de website eenvoudig te beheren is. En dat sluit dan weer mooi aan bij de nieuwe pay-off van de luchthaven: ‘Always Easy’.

Bekijk de website: eindhovenairport.nl

Interesse?