Website en app voor Metropoolregio

‘Op de fiets werkt beter!’ is een actie van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag waarmee fietsen in het woon-werkverkeer wordt gestimuleerd. Ter ondersteuning van deze actie is een website en app gelanceerd. Deelnemers kunnen daar eenvoudig de gereden kilometers registreren en met elkaar vergelijken.

De actie is zeer succesvol: binnen 1 maand zijn er al meer dan 100.000 fietskilometers geregistreerd door ruim 1200 deelnemers.

Fietsactie website + app voor eigen organisatie?

Voor alle bedrijven die het fietsgebruik door werknemers willen stimuleren heeft Cipix een website en bijbehorende app ontwikkeld. Deze zijn flexibel opgezet en de vormgeving kan eenvoudig aangepast worden aan de huisstijl van de organisatie.

Via de website of de app kunnen fietskilometers geregistreerd en vergeleken worden. De eenvoud van het gebruik in combinatie met het spelelement maakt deelname eenvoudig en leuk. Deelname wordt extra interessant door prijzen te koppelen aan het aantal gefietste kilometers. Of zet iedereen aan tot fietsen door de gereden kilometers te koppelen aan een donatie voor een goed doel.

Geïnteresseerd in een demo?

Neem contact op met Mark Rooijens voor meer informatie. Hij is te bereiken via 010-7401080 of  mark.rooijens@cipix.nl

Interesse?