Website Pensioenfonds dranken

Het Pensioenfonds Dranken verzorgt namens 350 werkgevers de pensioenregeling voor hun werknemers, oud-werknemers en gepensioneerden. De opdracht was helder: ontwikkel een website waarmee de doelgroepen van specifieke, actuele en volledige informatie voorzien worden.

Webdesign ondersteunend bij de navigatie

Het ontwerp is ontwikkeld door Guido Blok en is meer dan een mooi plaatje. Door slim gebruik te maken van kleur ondersteunt het de gebruiker ook echt bij het navigeren door de website. Verder is er veel ruimte voor beeld en is het ontwerp geoptimaliseerd voor gebruik op tablets en smartphones. 

Direct naar de juiste info via doelgroep ingang

Via aparte ingangen worden de verschillende doelgroepen, ieder met een eigen content behoefte, direct op de homepage aangesproken. Zo wordt onnodig klikken voorkomen en vindt iedereen snel de gewenste info. Ook verder in de website wordt de gebruiker steeds centraal gesteld. Er zijn handige filteropties in het Veel gestelde Vragen overzicht en via links naar de begrippenlijst wordt de informatie verduidelijkt.

Automatische updates van Drupal CMS 

De responsive website is ontwikkeld op basis van Drupal open source CMS. Voor de automatische uitlevering van de updates wordt gebruik gemaakt van de extra diensten die Cipix haar opdrachtgevers biedt.

Interesse?