Website voor stichting van Giovanni van Bronckhorst

Over Giovanni van Bronckhorst valt veel te vertellen, maar één ding staat vast: sportief is hij zeker. Naast zijn activiteit als trainer bij Feyenoord startte hij het project S.V. GIO vanuit zijn eigen foundation. Hiermee geeft hij kinderen met een leerachterstand een voorzet voor de toekomst. Giovanni zegt dat hij misschien wel meer trots is op S.V. GIO dan op Feyenoord omdat het hem in staat stelt terug te geven aan de maatschappij.

S.V. GIO: scoren in de toekomst begint vandaag

Giovanni van Bronckhorst

Bij S.V. GIO werken kinderen uit groep 7 en 8 met een leerachterstand via een onderwijs- en sportprogramma aan hun zelfvertrouwen en toekomst. Al sportende is er volop aandacht voor begrijpend lezen, spelling en rekenen, maar ook voor zelfvertrouwen en ouderbetrokkenheid. Doel is om deze kinderen een goede start in het voortgezet onderwijs te geven en hen te leren dat ze hun eigen koers kunnen bepalen. Een waardig initiatief, omdat ieder kind immers de kans verdient om de beste versie van zichzelf te worden.

Hard work pays off

Net als op het voetbalveld zijn er doelen en afspraken. Het is een échte club met spelerscontracten voor de kinderen, die op hun beurt kunnen rekenen op Giovanni als betrokken hoofdtrainer. De resultaten mogen dan ook met recht fenomenaal genoemd worden: al meer dan 1500 kinderen hebben deelgenomen aan S.V. GIO en in het schooljaar 2017/2018 halen 600 kids hun S.V. GIO diploma.

Cipix is vriend van Giovanni en doneert website

Ieder kind verdient een goede start op het voortgezet onderwijs. Met S.V. GIO krijgen kinderen met een leerachterstand een voorzet die meer dan welkom is. Daarvoor is Giovanni nodig, maar zijn bovenal vrienden van Giovanni nodig. Coaches, donateurs en organisaties die zich betrokken voelen bij de missie en willen bijdragen aan deze maatschappelijke missie. Met een financiële bijdrage bijvoorbeeld, of met iets waar je ontzettend goed in bent.

Voor ons was de koers gezet: toen wij kennis namen van dit initiatief besloten we een website te ontwikkelen; een haarfijne online vertaling van Gio’s enthousiasme en toewijding. Samen met designbureau LAIK hebben we de doelstellingen vertaald naar een website die de foundation een online podium geeft waar letterlijk en figuurlijk op gebouwd kan worden. Het technische werk is inmiddels afgerond, de medewerkers van Gio zijn de website aan het vullen.

Giovanni’s foundation leert kinderen om zelf kansen te creëren en initiatieven te nemen. Dat spreekt ons niet alleen erg aan, het past bovenal goed bij onze filosofie. De websites die wij leveren zijn meer dan een online visitekaartje. Het zijn middelen om leden te binden, personeel te werven of om fondsen binnen te halen. Belangrijk uitgangspunt daarbij is altijd een hoge mate van vrijheid in het beheer van de website. We ontwikkelen de website zodanig dat vrijwel alle toevoegingen en wijzigingen door de eigen medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Dat maakt dat organisaties vrij en flexibel met online communicatie kunnen omgaan. 

Als de website door de medewerkers van Gio gevuld is dan laten we het je weten. Misschien word je ook wel overtuigd om vriend te worden! 

Gerelateerde informatie

Hoe je website de betrokkenheid bij jouw doelgroepen vergroot

Over Cipix Internetbureau

 

Interesse?