Drupal website voor Metropoolregio Rotterdam Den Haag

Via mrdh.nl weten bestuurders en ondernemers wat er speelt in de regio

Digitoegankelijk

Metropoolregio Rotterdam Den Haag is er voor bestuurders en ondernemers. Via mrdh.nl weten zij wat er speelt op het gebied van mobiliteit en de economie van de regio. 

Interactieve kaart

De MRDH is betrokken bij projecten op het gebied van innovatie, mobiliteit en economie. Om die te visualiseren wordt er op diverse plekken op de website gebruik gemaakt van een interactieve kaart. Markers met icoontjes geven de locatie aan. De bezoeker kan een marker aanklikken en ziet dan in een apart scherm meer info, inclusief afbeeldingen en video, over het project. De kaart is met het CMS te beheren en kan eenvoudig op meerdere pagina’s in de website gebruikt worden.

Schermen interactieve kaart op MRDH website

Toegankelijk

De website is conform de WCAG 2.1 richtlijnen ontwikkeld. Dus ook bezoekes met een beperking zijn in staat om alle informatie tot zich te nemen, zelfs die van de interactieve kaart. Wist je dat meer dan 20% van de websitebezoekers een beperking heeft? Dat kunnen visuele beperkingen zijn maar ook motorische storingen. Als jouw website volledig toegankelijk is dan levert je dat ook nog eens 20% meer kwalitatieve bezoeken op.

Geaccrediteerd door Dutch Digitial Accessibility Index

We hebben aantoonbaar ervaring met het ontwikkelen van toegankelijke websites en zijn daarom geaccrediteerd door de Dutch Digitial Accessibility Index. We weten alles van de technische apsecten en helpen webbeheerders bij de vragen over content en toegankelijkheid.

 

Bezoek de website: mrdh.nl

Internetbureau Cipix voor digitaal succes

Sinds de oprichting in 1999 zijn we steeds gericht op het aangaan van een langdurige relatie met opdrachtgevers. We verdiepen ons in de organisatie en de markt van opdrachtgever en vooral ook in de mensen die er werken. We geloven in een persoonlijke aanpak en zijn altijd op zoek naar manieren om de verwachtingen te overtreffen. 

Dagelijks vertrouwen meer dan 75 organisaties op de diensten van Internetbureau Cipix. Ons kantoor staat in Rotterdam. Onze opdrachtgevers bevinden zich in Den Haag, in de rest van Nederland en zelfs ver daarbuiten.