Bureau

Met een focus op een lange termijn relatie kijken we vanaf het eerste contact verder dan de lanceerdatum van de website.

Internetbureau voor digitaal succes

Sinds de oprichting in ­ 1999 zijn we steeds gericht op het aangaan van een langdurige relatie met opdrachtgevers. We verdiepen ons in de organisatie en de markt van opdrachtgever en vooral ook in de mensen die er werken. We geloven in een persoonlijke aanpak en zijn altijd op zoek naar manieren om de verwachtingen te overtreffen. Dagelijks vertrouwen meer dan 75 organisaties op de diensten van Cipix. Ons kantoor staat in Rotterdam, onze opdrachtgevers bevinden zich in heel Nederland. En daarbuiten.

Kernwaarden

We vinden het belangrijk dat je weet met wie je zaken doet en waar we voor staan. We werken vanuit kernwaarden en die vertellen je wie we zijn. Deze waarden zijn het uitgangspunt voor ons handelen en de leidraad bij alle beslissingen die we nemen. 

  • Jouw succes is mijn succes
  • Doe wat je belooft
  • Wat we doen, doen we goed
  • Werk snel maar haast je niet
  • Inhoud eerst

Full service bureau met focus op Drupal CMS

Ons team heeft ervaring met uiteenlopende website projecten en beschikt gezamenlijk over meer dan 100 jaar internet ervaring. 

We geloven dat een sterke technische basis essentieel is voor een succesvolle website. Door de juiste inzet van techniek en functionaliteiten staat de ervaring van de website gebruiker centraal en wordt de technologie die erachter zit onzichtbaar. Daarom maken we websites op basis van het Drupal content management systeem. Cipix is Drupal specialist en lid van de Drupal Association.

Award winning

Cipix zet de mogelijkheden van Drupal graag in voor websites die echt waarde toevoegen. Die inzet wordt gewaardeerd en beloond: 

  • Winnaar Splash Award in de categorie Onderwijs voor de Stichting Intermediair Rotterdam van de Erasmus Universiteit Rotterdam (2016)
  • Runner-up Splash Award voor in de categorie Overheid met de website voor de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant (2019)
  • Genomineerde Splash Award voor de website voor gemeente- en waterschapsbelastingorganisatie GBLT in de categorie Toegankelijkheid (2020)
  • Genomineerde Splash Award voor de webportal voor de Lions vereniging Nederland (2017)

ISO 27001 en informatiebeveiliging

Wet- en regelgeving, zoals BIO en AVG, stellen eisen aan organisaties en de manier waarop zij met informatiebeveiliging omgaan. 

Informatiebeveiliging en de processen daarom heen zijn bij Cipix op orde, omdat we volgens de ISO 27001:2013 norm werken. Dagelijks zijn we bezig met informatiebeveiliging en het zorgvuldig verwerken van persoonsgegevens.