Multi site voor Alfen N.V.

De website als belangrijke tool voor internationale ambities

Multi site

Voor Alfen is een meertalige website ontwikkeld die helpt die doelstelling te bereiken. Beheertijd voor deze website is met 75% gereduceerd dankzij slimme maatwerkoplossing voor meertaligheid.

Meertalige website voor globale ambities

Alfen N.V. zet zich in voor de aanleg van het elektriciteitsnet van de toekomst. Het bedrijf is actief in 10 landen en heeft ambities om dat verder uit te breiden. Voor Alfen is een meertalige website ontwikkeld die helpt die doelstelling te bereiken.

High end design

Het webdesign moet de voorsprong die Alfen heeft, evenals haar wereldwijde ambities, onderstrepen. Via intensieve creatieve sessies met een multidisciplinair team is het strakke, cutting edge design ontstaan dat Alfen wenste.

Gebruiksvriendelijk

Gebruikerservaring gaat over het overbrengen van de behoeften van gebruikers naar een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website.  De pagina’s zijn zeer 'scanbaar' door slim gebruik van ruimte, contrasten en kleurenschema's. In combinatie met eenvoudige en intuïtieve navigatie vindt de bezoeker snel de juiste informatie.

Eenvoudig beheer voor de meertalige website

Bij het realiseren van een meertalige website moet je aan verschillende aspecten denken. Het omvat veel meer dan alleen het invoeren van teksten in een andere taal. Naast de teksten moet ieder element, zoals bijvoorbeeld een afbeelding, pictogram, label en formulier vertaald worden. Efficiënt beheer is dan niet alleen een belangrijke succesfactor, het is een voorwaarde. Zeker als de website, zoals die van Alfen, 29 talen bevat. 

Wij ontwikkelde een maatwerkmodule die een uitbreiding is op een bestaande Drupal core Content Translation module. Resultaat is een reductie van 75% op de productietijd van een pagina duplicaat in een andere taal!   

 

Bezoek de website: alfen.com