Service & support

Lancering van de website is geen eindpunt maar een begin.

Na lancering van de website begint het echte werk. We leveren brede diensten die ervoor zorgen dat de website na lancering blijft groeien en verbeteren.

Doelstellingen halen via optimalisatie, SEO, KPI’s meten en meer

Wij helpen je bij het behalen van je webdoelstellingen , adviseren je over het schrijven van toegankelijke teksten en bedenken verbeteringen die de kwaliteit van de website hoog houden.

Drupal updates en beveiliging

Vanuit de Avg (Algemene verordening gegevensbescherming) ben je verplicht om ervoor te zorgen dat jouw website steeds voorzien is van de meest recente (beveiligings)updates. Daarin staat dat je passende technische en organisatorische maatregelen moet treffen om de verwerking van persoonsgegevens te beveiligen. Het up-to-date houden van het CMS van jouw website is zo’n maatregel.

Wij bewaken de uitgifte van Drupal updates en zetten ze op tijd door naar jouw website. We zorgen er daarnaast voor dat jouw website altijd beschikbaar is en goed beveiligd wordt.

 

Meer info?

Leuk of niet, als je een website hebt dan krijg je te maken met onderwerpen als veiligheid en privacy.

Op zoek naar een bureau dat hier alles van weet?

We delen onze kennis graag.

Naam en Organisatie
Telefoon en e-mail

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. Met het klikken op de verzendknop ga je akkoord met ons privacy en cookiebeleid.