Drupal CMS specialist

Drupal content management systeem is flexibel, schaalbaar en eenvoudig in het gebruik. Cipix is Drupal specialist en expert in Drupal development, integratie en ondersteuning. 

Drupal CMS eigenschappen

Wij ontwikkelen en beheren al meer dan 10 jaar websites gebaseerd op Drupal content management systeem. We  kiezen steeds voor die inzet van Drupal vanwege deze eigenschappen:

Modulair en duurzaam 

De structuur van Drupal code maakt het mogelijk dat modules goed samenwerken en dat code van module A gebruikt kan worden om met module B nieuwe functionaliteiten te creëren.  

Veelzijdig en uitgebreid  

Er zijn meer dan 20.000 modules beschikbaar in de Drupal community. Dit zorgt ervoor dat er weinig tot geen noodzaak is voor het schrijven van maatwerk- modules en code. 

Gebruikersvriendelijk 

Duidelijke teksteditor, drag and drop van menu items en intuïtieve bediening zijn voorbeelden van de gebruiksvriendelijkheid van Drupal.

Drupal CMS favoriet bij Nederlandse overheid

Naast grote organisaties zoals NASA, Pfizer, Oxfam, Johnson & Johnson, wordt Drupal veel door Nederlandse overheidsorganisaties ingezet. Zo is de website van de Tweede Kamer op Drupal CMS gebaseerd en gebruiken 70 gemeenten Drupal CMS.

Drupal 7 migratie 

Binnen afzienbare tijd wordt Drupal 7 uitgefaseerd. Tijd om te migreren. Als Drupal specialist hebben we brede ervaring met het migreren en overnemen van het beheer. Dat traject start altijd met een audit waarin we analyseren hoe de huidige website is opgezet en wat er nodig is om deze te upgraden. Resultaat is een concreet plan van aanpak en begroting zodat je precies weet wat er nodig is.

Cipix is prijswinnende Drupal specialist

We zijn Drupal specialist en expert in Drupal development, integratie en ondersteuning. We zijn dus dagelijks bezig met bedenken, realiseren en beheren van toepassingen met dit systeem. Daarvoor zijn we beloond met een SplashAward voor de beste Drupal website van Nederland.

In de loop van de jaren hebben we veel uiteenlopende projecten gerealiseerd op basis van Drupal CMS:

  • CRM-integraties voor verschillende brancheverenigingen
  • Intranet voor 1600 gebruikers, integratie met diverse bedrijfssystemen en single sign on functionaliteit
  • Multisite met meer dan 400 websites binnen één technische omgeving
  • Salesfunnel met online signature en Salesforce koppeling
  • Interactieve kaart waarop gegevens vanuit GIS systeem, Kadaster en Drupal gecombineerd worden
  • Mini-Funda met integratie Google maps, Google Streetview en uitgebreide rapportagemogelijkheden
  • Cursusmanagement module in website waarmee inschrijvingen, betalingen en communicatie met cursisten beheerd wordenCipix is lid van de Drupal Association en draagt bij aan de ontwikkeling van Drupal open source CMS.