Drupal website voor gemeente Rotterdam

Vastgoed gemeente Rotterdam toegankelijk aangeboden

Toegankelijk

Maatschappelijk vastgoed van de gemeente Rotterdam: overzichtelijk gepresenteerd in een toegankelijke Drupal website. 

Vastgoed van de gemeente Rotterdam online 

De gemeente Rotterdam bezit vastgoed waarmee ze het mogelijk maakt dat sociale, culturele en economische voorzieningen zich in de stad vestigen. Op het moment dat dit vastgoed geen maatschappelijk of beleidsmatig doel heeft wil de  gemeente dit verkopen of tijdelijk verhuren. Via de website gemeentelijkvastgoed010.nl wordt het vastgoed onder de aandacht gebracht. 

Diensten en activiteiten in dit project

  • Security & compliancy - advies met betrekking tot toegankelijkheid, privacy en informatiebeveiliging (bijv. GDPR, WCAG en ISO 27001 normen)
  • Web concepting
  • Grafisch ontwerp
  • Web development, frontend- en backend (Drupal CMS, integratie Open Street Map)
  • Projectmanagement
  • Drupal security monitoring en update diensten
  • Drupal training en consulting

Beheer website met Drupal CMS

De website is gebaseerd op Drupal CMS. Beheerders kunnen eenvoudig alle content beheren. Zelfs het plaatsen van de marker op de dynamische kaart kan via het CMS. Het redactieteam is vrij om snel nieuwe content te plaatsen. Handige hulpteksten bij de invoervelden helpen ze bovendien om alert te zijn op bijvoorbeeld toegankelijkheideisen bij het beheren. 

Toegankelijke website in de huisstijl van de gemeente Rotterdam

De website is conform de WCAG 2.1. AA richtlijnen opgezet en is daarmee toegankelijk voor mensen met een beperking. De vormgeving is geheel in lijn met de voorgeschreven huisstijl van de gemeente Rotterdam. 

Cipix is preferred supplier van gemeente Rotterdam

Cipix is preferred supplier van de gemeente Rotterdam. Naast de realisatie bieden we hosting en software updates voor deze website. 

 

Bezoek de website: gemeentelijkvastgoed010.nl