Diensten

Maak gebruik van ons nuchtere advies over de mogelijkheden. We bieden alle diensten aan voor een full service aanpak.

Concept ontwikkeling

Een succesvol project start met een goed concept. Samen met de klant stellen we de online doelgroepen en doelstellingen vast en bepalen we hoe de website globaal moet werken. We vatten dit concreet samen in de vorm van wireframes, dit zijn schematische schetsen van de belangrijkste pagina's. Ook leveren we een duidelijke beschrijving van de functionaliteiten.

Design en huisstijl

Met meer dan 18 jaar ervaring weten we precies de juiste uitstraling te bepalen. Op basis van wireframes en huisstijl ontwerpen we een eerste concept dat we in één of meerdere iteraties verder uitwerken. We houden van een pragmatische aanpak en ontwerpen niet alles in detail: bepaalde functionaliteiten of specifieke schermresoluties geven we tijdens de realisatie vorm.

De aanpak mag verschillen, het eindresultaat is altijd een ontwerp dat de gebruiker centraal stelt en de online doelstellingen ondersteunt.

Webdevelopment

Cipix ontwikkelt websites waarmee doelstellingen bereikt worden. We zorgen standaard voor gemakkelijk beheer, optimale weergave op mobiele apparaten en goede vindbaarheid door zoekmachines.

Tijdens het ontwikkeltraject passen we verschillende best practices toe waarbij de kwaliteit van de software code centraal staat. Daarnaast zorgen we ervoor dat  onderhoud, overdracht en hergebruik van de code gewaarborgd wordt. Door uitgebreide interne tests, code reviews en toepassen van nieuwe inzichten zorgen we ervoor dat we onszelf continu blijven verbeteren.

Managed hosting: onderhoud en updates

Cipix biedt een brede dienstverlening na oplevering van de website. Hierdoor wordt de performance, betrouwbaarheid en veiligheid voortdurend bewaakt. Het technische onderhoud en de updates van de website nemen we daarbij volledig uit handen. Onze opdrachtgevers kunnen zich daardoor focussen op de online communicatie en het behalen van de doelstellingen. 

Advies en ondersteuning

We helpen organisaties bij het opstellen van road maps, de inzet van Google Analytics, het verbeteren van de website en nog meer. Voor website beheerders hebben we een complete aanpak: gratis opfriscursussen, online handleidingen en een helpdesk zijn daar voorbeelden van. 

Heb je plannen voor een nieuwe website? 

Neem contact op met Mark Rooijens via mark.rooijens@cipix.nl of 06-24597897.

Interesse?